Patrick-en-Ineke.reismee.nl

Welkom in Bangkok

33 graden

Cool
bij aankomst daar kan een mens van genieten!! (sorry maar wij kunnen het niet laten om ff te plagen ) Inmiddels zijn wij al aardig thuis in Bangkok, de guesthouse is echt naar wens lekker stil maar dicht bij alles,schoon en met het beste ontbijt in Bangkok! De visa's voor Cambodja hebben wij fijn
Laughing
via de guesthouse kunnen regelen nu alleen de reis.

Gisteren na aankomst in de guesthouse ( 17:30) zijn wij gelijk de straat opgegaan, eerst een kleine maaltijd genomen voor 2 euro p.p. waar we nog steeds van zitten te kwijlen

Tongue out
zo lekker is het eten hier!

Vandaag een toeristische tocht gedaan, tempels, bootjes, winkel straatjes en ( natuurlijk oplichters

Frown
) wij zijn beet genomen voor een kleine 20 euro met een boottochtje maar we hebben ook al veel dingen in ons eigen voordeel kunnen
Laughing
regelen! Het hoort erbij, een beetje winst en een beetje verlies.

Wij zijn net terug gekomen van de stad, en in het klein steegje vlak bij de guesthouse een heerlijke massage genomen lekker

Laughing
voor de nachtrust straks!

Bangkok vinden wijdus dan een groot succes, wij wisten niet wat wij hier van moesten verwachten. Het is erg toeristisch maar is groot en zeer gevarieerd genoeg om alle toerisme in op te nemen.

Wij vinden het nu een soort van jammer

Frown
dat wij overmorgen vertrekken maar ja er komen nog veel meer mooie ervaringen ons tegemoet!

Gr. uit Thailand

Tot blogs uit Cambodja

Terrie @ Keezzzzz

Wow,ik wil ook een massage!

Mariska

Hey mam en Patrick!!!

Fijn om te zien en te horen dat het allemaal goed is gegaan en jullie het naar de zin hebben!

Morgen komen we ook naar Azie hoor, want die warmte willen wij ook, hahaha.

Tot blogs!
Kus

Mich en Maris

Hey Patrick (en mam)!

Van harte gefeliciteerd!
Een hele fijne dag en drink een borrel van ons!

Dikke kus!

diana

zo heerlijk die temperatuur 33 graden, kon ik niet mee hihihih veel plezier in iedergeval xxxx

riahoogerwerf

hoi ineke en patrick
heel leuk om het te zien
geniet er van gr ria