Patrick-en-Ineke.reismee.nl

Sihanoukville

Vandaag ma 01-03-2010

Lieve lezers,

Laughing

We zijn al een week weg, wat gaat dat toch hard.

Gisteren hebben we een geweldige dag op het strand

Cool
door gebracht met een water temperatuur van +/-25 gr.zon 33 met een lekkere bries.Daarna hebben we gegeten (Khmer) en dat is de andere dag niet zo goed bevallen.(de rest laat ik in het midden)haha..... We hebben het hier in Sihanoukville zo erg naar onze zin dat we besloten hebben om nog 2 nachten langer te blijven.

Ook kunnen wij hier dan een excursie

Laughing
boeken waar we anders geen tijd voor zou hebben gehad. Dat hebben we dus dan ook gedaan, tegen een geringe prijs naar Koh Rong eiland met een boot. De berichten over dit plaatsje op internet waren er negatief maar wij hebben het als positief ervaren.

Tevens kunnen we ook op het eiland genieten van een strand barbecue(leuk om ook eens te doen).

Vanmorgen hebben we ons voor 2 dollar met een tuk-tuk naar de markt laten brengen (bloedheet natuurlijk)alles is overdekt.

Tongue out
Daar hebben we 1 uurtje gelopen en zijn we weer weggegaan. De markt is niet zoals bij ons. Een leuke tas gekocht voor 4 dollar en weer naar ons hotel terug, weer met tuc-tuc uiteraard. Daarna zon, zee en strand lekker eten en een afspraak staan om door te reizen naar
Laughing
Kampot. Die pas een donderdag gaat plaats vinden.

Groetjes en tot blogs Gr.Patrick en Ien

Terrie & Keezzzzz

file:///C:/Users/Keezzzzz/Documents/Youcam/Snapshot_20100227_13.jpg

FF kijken of het gelukt is om de foto van Kaya in de keuken te plaatsen.

xxx Ter & Keezzzzz

Gerard/Corrine

Hallo Patrick en Ien jullie hebben het over temperatuur van 33gr maar hier is het huilen met de pet op REGEN -REGEN en nog eenst REGEN veel plezier nog
Groetjes Gerard/Corrine